Merlijn Kookt


Koken vergt creativiteit. Daarom zijn kunst en eten voor mij verbonden. Opgroeien in een gezin waar kunst en eten centraal stond en mijn moeder haar eigen catering bedrijf had waar ik van jonge leeftijd in mee draaide. Was het een logische keuze om mijn eigen bedrijf voort te zetten.

Elke catering is op maat gemaakt waarbij veel mogelijk is. Het is moeilijk te zeggen waar u op moet rekenen als u een aanvraag doet. Komen er vervoerskosten bij, wilt u een ‘sitdown dinner’ of juist niet, wilt u wel/geen personeel. Daarom kom ik graag bij u langs of ga met u naar de locatie waar het feest plaatsvind. Na dit vrijblijvende gesprek maak ik een passend voorstel voor u, met daarbij een kosten overzicht en een geschatte eindprijs.

Ik werk met mijn eigen personeel en dit wordt per uur berekend vanaf Amersfoort en weer terug op Locatie, bij u thuis, op het werk, met of zonder personeel. Merlijn Kookt is van vele markten thuis.Neem gerust contact met mij op via de mail merlijn.vanderhoeven@hotmail.com of bel mij 06 24994813